O nAMA

Auto Škola Kalinić počela je sa radom u Novembru 2009. godine. Škola nosi ime porodice Kalinić koji su i vlasnici Auto Škole. Vlasnici škole su i instruktori u Auto Školi. Auto škola je u dosadašnjem radu obučila veliki broj kandidata koje odlikuje pažljiva, bezbedna i sigurna vožnja. Nalazimo se u samom centru grada Novog Sada na lokaciji Trg Republike 18.

Jasno je da je bezbednost saobraćaja u našim gradovima na veoma niskom nivou. Svaki dan smo posmatrači nemilih događaja na saobraćajnicama naših gradova i mesta. Sve je više udesa na putevima, ulicama, više je i bahatih i agresivnih vozača koji naše puteve i ulice pretvaraju u trkačke staze. Ne poštuju se ni osnovna saobraćajna pravila. Danas se po ulicama i putevima vozi ko kako hoće. Ne vodi se računa o našoj deci pored vrtića, zabavišta, škola, parkića… Ne postoji ni tolerancija na stara lica i lica sa invaliditetom. Pešaci su nam najugroženiji i to baš na pešačkim prelazima. Auto Škola KALINIĆ je jedna od retkih institucija koja u skladu sa svojim mogućnostima pokušava da se uhvati u koštac sa ovim problemom. Nama je jasno da ovaj problem ne može da se reši preko noci. Dajemo sve od sebe i uz pomoć roditelja, da naše kandidate, buduće mlade vozače učimo pravilno, savesno i veoma odgovornom ponašanju u saobraćaju. Zajedno sa našim kandidatima tumačimo propise, pravila, saobraćajne situacije, prepoznajemo i ukazujemo na potencijalno opasna mesta na ulicama našeg grada i gradova. Naš osnovni cilj kao auto škole je da stvaramo odgovorne i kvalitetne vozače koji neće predstavljati opasnost na našim ulicama. Ukažite nam poverenje a mi ćemo se truditi da ga opravdamo.

NAŠE PREDNOSTI

Dođite i uverite se zašto smo najbolja auto škola u Novm Sadu.

Fleksibilni termini

Termini se prilagođavaju svim kandidatima.

Fleksibilno plaćanje

Plaćanje u rate prilagođavamo platežnoj moći kandidata.

Vrhunska vozila

Naša vrhunska vozila nas ističu od konkurencije! Dođite i uverite se sami.

NAŠI INSTRUKTORI

Naši instruktori ispunjeni profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom, potrudiće se da Vas maksimalno i profesionalno pripreme za polaganje vozačkog ispita.ZORAN KALINIĆ

Vlasnik i instruktor